Rss Feed
  1. Opochootttt.... kenakan org lagi

    Thursday, October 21, 2010

    Salam..



    Sudah dua kali aku terlepas peluang tuk menulis di blog Seratus Penulis, disebabkan terlalu full schedule aku di ofis... balik umah jer trus 'karamm'..... Erm, smpai skrg ni masih lgi tak tahu ntah bila keje2 aku nk setel.. arghhh tension nyer...

    Bercakap pasal tension ni, selalunyer kita dpt release dgn tgk mende2 menarik, lucu, lawak dan juga cara lain cam berborak.

    Tapi KEJUTAN ialah salah satu perkara yg leh kita buang tension ni jauh2, tak kira lah kita yg terkejut atau kita yg kejutkan orang..hiks~~ tul x?


    ni haaa watak yg slalu diguna... huahuahua

    Bercakap pasal KEJUTAN ni, korang penah tak buka URL yg tetiba kuar muka hantu ker, org jerit ker.... bila dikilik linknya?? Mesti ramai yg penah kan. Aku sendiri penah mengalaminya dan penah "dajal'kan org2 kat status ym, hiks~~ Tapi itu citer lama dah, skrg ni aku langsung tak letak link bukan2 lgi, hahaha.. kang ada maki yg comel2 menyinggah kat ym nt.. huhu.

    KLIK SINI
    (sila klik dgn menggunakan scroll bar pada mouse anda untuk buka link ni ke new window, kalau tak anda terpaksa klik buttton back untuk ke web ni balik...tq)

    So far, yg rasanya kat sini, tak mahu dah kot nk kenakan org lagi, (tapi dlm hati tu ada lgi niat nk wat...huhu), cuma takde la letak kat status ym, kalau tak pun, mmg mention dulu tak pun bg trus link tu kat sesape suruh klik...


    Owh ya, bercakap pasal killerjo (jangan klik, mmg ada link, sekadar nk tunjuk contoh jer, tp kalu berani klik la), masih ada lagi link2 yg berleluasa kat luar sana....

    Let's share sikit apa yg aku dpt, semua link dibawah ni, bknnyer jenis yg terkejut2 semua... ada yg bg link seram jer, ada yg wat mozilla pening2, ada yg kuar pop-up box dan mmg tak leh nk tutup pop-up box, hahaha.... mcm2 lgi la. Apapun rasanya, mgkin dah ada yg di'block', di'remove' atau link dah mati diantara senarai dibawah, biasa lah kan, mengandungi unsur2 violent katanyer..hehe. Cuba lah check yer, bg sesape yg berminat la.

    Btw, reason aku postkan list2 ni, bkn nyer nj menggalakkan korg pun, tp langkah mana la tahu, ada org nk kenakan korg cam penah aku wat dulu, so at least kalau org ter'remember' URL's dibawah ni, maybe korg terselamat drterkena (habis rosak bahasa...). Ok lah, let's share yer...



    jangan klik kalau tak berani, leh nangis der....

    1.http://killerjo.net
    2.http://subang.co.tv/
    3.http://bit.ly/4ZibPJ

    4. http://gandhi.isgreat.org/
    5. http://urangsunda.50webs.com/Noclick.html
    4. http://www.1227.com/
    6. http://www.d1gdo.com/admin/
    7. http://d1gdo.com/images
    8. http://esc-creation.com/scream
    9. http://sukatoro.com/
    10. http://www.kenapa-ini.blogspot.com/
    11. http://nobrain.dk/
    12. http://www.themobiletracker.com/
    13. http://members.home.nl/saen/Special/Zoeken.swf
    14. http://www.boi.netai.net/
    15. http://www.hotel626.com/
    16. http://wwwwwwwww.jodi.org/
    17. http://404.jodi.org/ae/
    18. http://rotten.com/
    20. http://www.asylum626.com/
    21. http://truth.mcdonalds-revealed.com/
    22. http://www.joyangeles.com/
    23. http://www.fragskin.com
    24. http://www.joyangeles.com/
    25. http://www.googlehammer.com
    26. http://www.moldy*men.com/
    27. http://goobel.50webs.com
    28. http://www.fadebook.com/
    29. http://www.salahkamar.com/
    30. http://www.rumdesign.com/wrong/
    31. http://www.kiwil-curhat.page.tl/Jangan-Di-Klik.htm
    32. http://www.luna-maya.com/
    33. http://www.geryadrian.com/
    34. http://www.youtube.com/666
    35. http://piepra.talk4fun.net
    36. http://bit.ly/4ZibPJ
    37. http://nopic-hoax.blogspot.com/
    38. http://www.youtube.com/watch?v=Shnu__NJ5Wo
    39. http://sajjadali.com/
    40. http://www.youjizz.com/
    41. http://www.facebook.com/notifications.ph…5824165682
    42. http://www.outube.com/
    43. http://www.sinthaistudio.com/thehouse2/
    44. http://www.oranggila.com/
    45. http://www.bokre.com
    46.http://www.porkspin.com
    47.http://www.meatspin.com
    48.http://bluewaffle.com
    49.http://2girls1cup.com
    50.http://gigihweb.co.cc


    ~ : i'm coming in peace :~ chowwww...meowwww ~~

    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.