Rss Feed
  1. 3 more left...

    Saturday, October 24, 2009

    Td merupakan hari2 terakhir aku present tuk subjek2 video... gruping kejer2 grafik kat ujung2 sem nie, tp bkn nyer xder dah gruping, cuma design management tue tidak lah se"grafik" sgt subjek nyer, more pd liberal gak la kot....


    logo Quickie Style....

    Hmmm, selamat tinggal subjek Seminar, walaupun dh lepas satu beban tuk sem nie, tp sebenarnyer aku masih rindukan lgi subjek2 mcm nie, letih penat tp syok, enjoy la drpd mende2 advertising, aku pun sememangnyer bkn nyer minat ngan "major", melainkan aku fokuskan major aku nie tuk multimedia....

    Ermmm....
    Pa per pun, thanks Qmal, rasanyer first time dr diploma lgi kot, aku x pernah grup ngan dia, kira sempat gak la ber'gruping' ngan hakak yerr..... thanks gak kat raja, walaupun dh slalu aku gruping ngan dia, tp so far korg mmg partner yg bagus....tuk kerja2 gruping..

    Cett~~ dh jd mcm collum acknowledgement lak cam dlm thesis, even masih lum siap thesis nyer acknowledgement tue...huhuhu..

    daa la..

    ~:peace:~
    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.