Rss Feed


  1. Hmmm, aku baru jer balik dr tgk konsert nie, so far not bad la,...aku dtg lak lambat sikit, sb ader event gak kat umah mlm tue...

    Hmmm....tp time aku sampai, still sempat lgi tgk artist2 perform, time tue noryn aziz ngah perform, nasib baek yuna,hattan, azmy yunor, man bai, lum wat persembahan lagi....

    pastu aku kagum gak persembahan music dr group Aqasha, walaupun panjang ngan agak bosan sb terlalu lama, tp terhibur gak sebenarnya, sampai ader mamat india tue naik angin, terus panjat meja kat blkg, dan joget lambak.....mula2 sorg, pastu naik lagi sorg, meja tue betul2 kira sebelah kanan dpn Menteri Besar, Tan Sri Khalid... giler x malu..

    Hmmm...pastu last2 persembahan penutup dari hujan. 3 lagu jer diperuntukan, tp peminat dan giler babi excited, start2 lagu pun dorg dh berlari ke depan stage, tgk rapat2, ala dh jd style konsert rock, ishhh...environment cam nie aku x gemar sgt, agak liar, hahahahahahaha....

    last2, si Hujan terpaksa tambah lagi 2 lagu, request dr peminat, "one more...one more" kata peminat yg mmg dh tak terkawal time tue...

    ish2....tp so far, konsert tue...enjoy

    ~:peace:~
    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.