Rss Feed
  1. Jakun

    Monday, January 4, 2010

    ari nie, aku dh ada kat shah alam, baru balik dari kampung, Beserah....

    Biasanya...

    aku akan carik bas Sani Ekspress, tp lepas satu insiden aku dgr kat berita, paper....ish...takut lak nk naik wat masa nie...(sori, bkn nk mengondem, hehehe)...





    Lagipun, tiket pun dh xder, sb semua nk balik, so.. aku naik la bus transnasional... dah lama tak naik, hmmm....."terkezut" gak ngan arrangement tempat duduk bas baru transnasional nie, terus aku jd jakun tuk 2 3 saat,...


    seat tuk single dia letak dlm 3 barisan, cam position nk kawad kaki.. anyway, smart gak la..

    yg couple seat, kat depan, 2 kiri 2 kanan...
    hmmmm....


    ~: laen kali kena try bas laen lak, mana tau ada meja pool kat tgh bas :~
    |


  2. 4 kucing kering mengiau:

    1. ari tu mase zul balik kuantan, naek bas ni la... muahaha.... tapi xsempat nak enjoy the view, just enjoyed the seat, which means sleeping all the way back to kuantan... hahaha

    2. mytafa said...

      hohoho....yg double decker lum try lagi...

    3. wah...ni pesen baru nih...lama xnaik bas...

    4. mytafa said...

      hmm....mmg pesen baru...giler smart..card

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.