Rss Feed
  1. Dasyat...

    Tuesday, January 5, 2010

    hahaha...aku tergelak tgk gambar nie... mgkin sesi orientasi dorg kot...


    haha..bengong + cool

    Ermmm...
    Teringat aku masa time kat Melaka, kat blok R....mende cam nie penah terjadi kat aku, masa part 1 diploma, hahaha...dulu mmg kat blok, dh jadi aktiviti every sem kot..hahaha

    Tapi...
    gambar kat atas tu mmg style la, jahat giler nie....hahaha, aku amik gambar nie kat pakdeen, dlm facebook...

    ~: kepada pembaca kat luar, jgn tiru cam nie, nak lagi yg selalu handle orientasi nie, tak kira la Minggu Mesra Siswa ker, Haluan Siswa ker...hikhikhik...ishhh...kesian budak2, cam kucing kuyup jdnyer nt :~
    |


  2. 2 kucing kering mengiau:

    1. jahat... perli zul eh... hahaha

    2. mytafa said...

      uik????perli...nape??

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.