Rss Feed
  1. PPPP......

    Monday, April 6, 2009



    Hmmm.... ari khamis tue aku ada attend Program Pembangunan Pelajar Perkasa, ala2 nk train jd suria perkasa hitam la....hehehehe...

    Xder la...program tu tuk semua student part 4 ngan part 5, x kira department aper pun, pasal briefing praktikal training nie...
    Time tu aku ngan rofli dtg lambat sket.. dlm kul 9 pg (giler...tu lambat sejam dh..), tp ceramah still x start lgi..

    Ok, first penceramah, okey la... best gak, jelas dan berkesan. Masuk penceramah kedua, ish... seriusly bg aku, bosan. Sb topik dia focusing tuk bdk2 photo jer kot... soklan pun dia x menjawab ngan tepat, huhuhu... ada time Q&A, sorg bdk tu bukak soklan pasal klu kat tempat praktikal, cam ner nk apply/rasa semua department la.. tp di jawabn nyer pasal copywright... citer pasal dia lak tue...ish..

    So far, mkn free la, saving sket... kelas photo pun x pegi... hampa gak sb keje dh siap, janji nyer nk antar time ari tu katanyer.........

    Hmmm.... ok la, program tu berjaya..

    p/s: agak2 ader lgi x program laen sem nie yg kena attend, yerk?
    |


  2. 1 kucing kering mengiau:

    1. ady said...

      so program ni berjaya mengenyangkan perut orang yang tengah sengkek la ni.. :p

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.