Rss Feed
  1. Selamat Hari Guru...

    Sunday, May 17, 2009


    Selamat Hari Guru 2009 dengan tema Guru Pembina Negara Bangsa

    hohoho...selamat hari guru kepada semua cikgu2 kat mesia nie, terutama cikgu2 kat sekolah bekas jajahan aku....(hahaha..jajahan..)


    hohoho, tetiba jer teringat lak citer zaman2 sekolah dulu, byk tul pengalaman...

    so, selamat hari guru lah kat cikgu-cikgu aku dari sekolah:

    1. sekolah menengah kebangsaan ismail petra
    2. sekolah menengah teknik kuala krai
    3. sekolah menengah kebangsaan putera

    4. sekolah menengah kebangsaan kok lanas
    5. sekolah menengah kebangsaan badak, bachok
    6. sekolah menengah kebangsaan kota bharu
    7. sekolah rendah kebangsaan padang garong (1)
    8. sekolah rendah kebangsaan tengku indera petra

    huhu... cam x caya lak, byk tul sekolah2 yg penah aku belajar...giler byk, cuma yg aku bold kan tue antara sekolah2 yg lama sikit la aku kat sna, experience, kenangan semua pun byk, ...


    time bersama badan pengawas...

    bersama geng2 silat terlak, walaupun aku silat pusaka gayong...


    ngan bdk2 tuk persembahan hari guru...

    bergambar ngan cikgu halim, abg peju, masa latihan kat sekolah dulu2...


    antara aktiviti utama aku, merakam event kat sekolah, masukkan dlm majalah sekolah.... hehehe..

    hohoho, so, terima kasih kat semua cikgu2 yg terlibat secara langsung atau x langsung, hehehe... kerana mendidik anak bangsa....cewah ayat...

    so far, aku mmg slalu ingat tarikh nie, 16 mei... tp kat blog nie , dh 17hb baru nk tulis...hohoho, bkn lupa, tapi bz....hehehehe

    ~: daa :~
    |


  2. 3 kucing kering mengiau:

    1. bro, mana gambar kat putera...?xingat kat putera dah ke...?hehe

    2. ady said...

      wuu silat..wuu silat..

    3. mytafa said...

      x dang nk amik....dok kat putera pun kejap2 jer...kan...kan..? ;(

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.