Rss Feed
  1. Widescreen vs Normal...

    Sunday, May 31, 2009


    hmmm... aku baru jer x sampai setahun pakai monitor yg widescreen nie...samsung 17'', so far, not bad la, lagi luas ngan sedap mata memandang, hehehehe.... tp satu jer prob yg aku dpt detect, (nie based on pandangan aku jer...), bile nk design kan something, especially yg melibatkan resolution nie... klu guna ilus atau photoshop, xdak hal sgt...sb lagi luas lagi best... tp prob aku bila nk wat multimedia, website ngan blog terutamanyer....ish pening pala nk test kat pc laen, cam ner klu preview kat normal screen, sb yg kita dok wat kat widescreen tu kengkadang terlebih dr scope monitor org laen,.... for those yg mmg tau bab2 coding x pe la...leh guna jer css/js/html dan sekutunyer tue..... tp yg level cam aku nie...puas carik solutionnyer...huhuhu.... hukum designer katanyer, klu dh set resolution betul2, jgn risau sb nt hasilnyer cam tu la...mmg la logiknyer klu pikir pun, tp, hmmm.... try pakai dulu monitor wiescreen, baru ckp balik...hahahahaaha....
    ~: peace :~
    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.