Rss Feed
  1. delicious

    Sunday, August 2, 2009

    hmmm....delicious, bunyi cam sedap kan....makanan ker?? Xla... yg aku maksudkan kat sini internet, delicious.com...
    Bg sesaper yg penah dgr dan join, x heran la kan, kot2 korg lak leh ckp aku ketinggalan zaman nt.... tp just nk share, aku pun penah dgr dh berzaman, cuma x penah masuk pun website tue...

    Aper function web tu sebenarnyer?? hmmm....so far cam more pd community concept gak, tp konsep dia tue aku suka....



    Dia sbnarnyer cam kumpulkan bookmark korg, kira cam aper mende URL kat tenet nie, time korg dok surf tue kan, pastu kekadang mesti korg bookmark URL yg best2, kan?...haaa.. tue lah konsep dia, kira korg leh bookmark ngan tgk org len nyer bookmark...hehehehe... senang keje nk carik bahan gak nt...

    delicious.com

    Hmmm...okeyh la... selamat mencuba...
    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.