Rss Feed
  1. HAppy BeFFday RAja...

    Thursday, August 27, 2009

    Hmm.... bulan2 pose nie pun ada gak org sambut befday, hahaha. Harus ler kan..Nk wat cam ner, postpone tu nt basi lak befday nt, hmmm....

    Okeyh la, semalam ler kot, si raja nyer befday yg ke-24, so dorg (qmal, lepat ngan raja) belilah kek seketul, mai sambut befday ramai2 kat umah nie.... Peserta program kali nie, bdk2 umah aku 5 org...cukup, plus befday girl (raja), qmal, lepat, ngan ayie yg kebetulan melepak kat umah.... hmmm... theme merah, ntah la ape motifnyer, ngan aku2 skali kena salin baju merah...

    itulah kek nyer, (zoom la sndri yer kalu nk tgk detail: tekan ctrl +)

    potong kek......


    post ngan kek.....(cameramen, kesian awe x npk kepala, hohoho)


    kek yg tertulis "ROJI 24"..... dh x npk Raja dh time nie

    Hmm.....event nie kejap jer... yg stg pun cam xrancang pun, aku pun xtau dorg nk dtg, kira cam surprise party tuk kitorg gak la....hahaha, sepatutnyer tuk befday girl yg surprise, kan... tp xpe.

    So far, kek coffee tu best gak,.....

    Lepas tu, bile semua dh balik, facebook lak jd platform kedua, perang msg...... ok la..

    ~:peace:~
    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.