Rss Feed
  1. MBH: "bang....nak duit"

    Tuesday, December 15, 2009

    ari nie MBH 1811 aku wat hal lagi, smlm xleh nk start....cam biasa, aku rasa nie mesti spark plug nyer problem.... start nyer start x dpt dr smlm.. so, pegi keje naek bas la td, walaupun pintu blkg UiTM ngan umah aku leh npk dr beranda blok jer...huhuhu...

    balik keje, aku tolak motor pegi kedai, last2 tokey tu ckp, nie ada kebocoran minyak itam, trus ke spark plug, tue yg jadi tersumbat palam pencucuhnyer tue....time dia bukak pun, penuh ngan minyak...aku sendirik pun npk...


    kucing kuyup bengang...

    ishhhh....

    ko nie MBH 1811, mmg suka la kan wat perangai time2 cam nie...... ada gak aku intai2 dgr, dari sudut jantung (kaborator) motor aku nie, pastu lepas aku amati betul2, rupanyer dia nk ckp "bos, saya nak mintak duit..."

    cisss...
    pegi kedai, last2 tokey tu ckp mmg kena servis, dlm seratus paling murah, sb kena bukak enjin, tu pun kebarangkalian dia secara kasar, klu ader rosak laen, mgkin bertambah la kot nt...ala... bkn time nie la nk mintak duit motor...huhuhuhu

    tp yg menarik nyer, tokey tu offer kat aku motor dia, wat sementara nk gi keje ker, ermmm bagus gak rupanya dia nie, walaupun berbangsa laen... tp mintak2 jgn ader udang disebalik bihun sup sudah la...

    ~: hampa mode :~
    |


  2. 3 kucing kering mengiau:

    1. ahmad rofli said...

      "bos mintak duit" ker tau mbh kater u x bg nafkah ;p

    2. mytafa said...

      bangang nyer pembonceng....ko tu dh la berat...arghhh

    3. ahmad rofli said...

      aper kene ngene ngan aku
      yg rusak dpn bkn blakang lalala

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.