Rss Feed
  1. Potong jangan tak potong...

    Wednesday, December 9, 2009

    First of all, terima kasih kepada individu yg menyumbangkan kepada berlakunya "pemotongan" internet kat umah sewa aku nie..... ermmmm dengan kata laen, "kitorg" a.k.a penghuni rumah sekali lagi buat kali yg berikutnya....(ntah berapa kali dah kot) sudah tidak dapat mengakses tenet kat umah.....a.k.a suspended...

    Cett~~~
    mmg ler kontrak ngan streamyx 2 tahun, yg kemungkinan bulan nie (disember) adalah bulan last, pastu samada nk sambung ke tak, terpulang......tp tgk kan gaya nyer skrg....cam xnak sambung dh, sb asyik dok nanggung beban jer, klu sepakat pakai, sepakat bayar, okeyh la...nie cam hampeh, terima kasih sekali lagi kat individu yg.........arghhh malas nk ckp dah.... and kesian gak another housemate yg bertungkus lumus nk bayar sewa keseluruhan umah every month, tp last2, mmg dh x dpt nk diselamatkan.....sb terpaksa dahulukan yg utama, umah dlu....yg laen terpaksa tarik sana tarik sini....

    Errmmmm...... Welcome to the silent world again.....sebab cam leh aku katakan, kami dh biasa ngan environment tenet kat umah, almost every time spend my whole time, using tenet....and now, its time to get rest and...peace......



    ~: damn mode, pakai P1Max la pulak nt :~
    |


  2. 2 kucing kering mengiau:

    1. tu yang terbaik kowt. buat ape menanggung biawak, bang...

    2. mytafa said...

      bukan biawak, ni naga tasik daaa

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.