Rss Feed
  1. Selamat Datang SKP....

    Tuesday, December 1, 2009


    hahahaha....ari nie aku kena lapor diri kat Pn. Maria, SKP kat library...aku, rof ngan pakdeen....
    mata ting tong gak sb lum tido lagi, tp dok umah pown bosan gak, so better pegi jer la kan.... lagipun nie kira first day tuk sem nie, yg kemungkinan agak panjang la kot "period" aku kat sana...

    Adoiyaiii....mesti En. Zubir dah standby kot, dari ari tue dok tnya, bile leh wat SKP, hahahahaha....takut tak la, tp jgn kata terus masuk keje bertimbun sudaa...

    Hmm, tunggu jer la jap lagi....lapor diri kul 9.00 pagi....


    ~: ok, got to go:~
    |


  2. 1 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.