Rss Feed

  1. gelap la pulak...

    lamanyer tak update blog, bukan stakat tak update...blogwalking pun jarang....busy gak kebelakangan ni.....

    skrg kul 4.43 pagi, mata masih tak ngantuk walaupun aku dh harus tido, sb esok kena amik jubah konvo, pagi lak tu, ptg nyer sikit ada rehearsal lagi, tp mata lum ngantuk...

    agaknya aku dh lama tak dpt men fb, blogging, donlod movie...tu yg cam revenge kot, mata susah nk tido...
    Tp klu sok keje, mmg tak leh wat cam nie..... kul 12 mmg kena tido, walaupun kdg2 sampai kul 2 pagi masih terlajak tak tido kdg2, hahahaha.....


    kalu ikutkan, nk jer landing atas komputer.....tak pun 24/7 dpn pc...huhu

    tp cam ner pun, dlm berkongsi suasana cthnyer....terpaksalah kena hormati privasi org gak, cahaya, bunyi, semua tu....... asalkan perfect.... tp tolak ansur kena gak kdg2, dan paling penting...kena pandai2 la agak situasi masing2..... tu namanyer sepakat.

    Ntah la.... malas nk menaip dh.... stop sini dulu, tunggu matahari cerah nt, sambung balik la..... lgpun tak nak menggangu privasi org, walaupun........................arghhh, no komen... maen redah jer, tak npk keyboard...haha

    ~: kias fansuri nyanyian M.Nasir menghiburkan :~
    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.