Rss Feed
  1. Reti pengurusan ke aku? haha

    Wednesday, May 19, 2010


    Salam,.... mmg agak lama aku tak update, dlm seminggu ada kot..

    Alhamdulillah, ari nie agak lapang sikit time aku, sb byk keje2 dh siap....cuma ada la part2 yg lum setel lgi, perlukan follow up jer nt.

    Owhh.....
    bercerita tentang pengalaman kerja disini, untuk tempoh sepanjang aku bekerja, byk gak pengalaman baru aku dpt, dr dulunya aku hanya fokus pd design, multimedia, advertising..... skrg sikit2 aku dh ada ilmu marketing, pengurusan semua tu....

    Mak aii, giler tension aku ngan Microsoft Office, mana tak nyer, mmg la penah guna, tp aku jarang gunakan software2 tu...nak wat pe...hahaha, kata designer. ermmm....

    Isnin ni, 24hb aku akan konvo, kat Dewan Sri Budiman, wahhhhh meriah nyer..... semua dh settel, yuran, denda library, padahal mmg susah aku nk pinjam buku (sb aku tak suka membaca, tu pun pinjam sb nk siapkan thesis..hehe)... ape pun semua tunggu hari tu jer..... baju seluar kasut, kirim dr kampung sudaaa, pinjam adik nyer, kebetulan kaki size 7, sama ngan aku..... tinggi?? mmg adik aku lgi tinggi, tp aku lgi hensem....hahahahaha (mapuh perasan sndri)...


    ni haa.....Mat Gudip namanyer, tak la tinggi sgt, (pehal promote mamat ni kat sini lak...giler nyer KK)

    Ehh.. apa aku nk ckp tuk entry ni yer?? ntah la, pengalaman byk, aktiviti pun byk.... tp tak tahu nk tulis dh... dulu bukan maen addicted ngan entry.... tak pe la, post la dulu...jap lagi menyusul la tu entry baru...ermmm.

    Ape pun, KK mmg tak pandai guna Excel, tetiba.....

    ~: @ ofis, curik2 masa update blog :~



    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.