Rss Feed
  1. Inilah duniaku...part3

    Saturday, July 17, 2010

    Ok, bersambung pasal keje aku, tempatnya di Mutiara Damansara...(adoii, macam la kecik Mutiara damansara tu KK oii...). Location lengkap tu, tak nak la citer kat sini, hehe.... So, sehari2 aku pegi naik motor jer ke sana, dr shah alam..

    Ermm...
    so far, aku risau gak ngan condition MBH aku ni, mana la tahu dia meragam cam dulu, dah la jalan sesak giler pagi2, biasalah LDP mmg cam tu kot... kena guna kepakaran tuk menyelit sana sini, hahaha...tapi tu la, enjin dh sakit...brek pulak kengkadang problem giler, lampu tak terang, hon mati, senang citer byk nyer nk kena repair...



    hehe...yg ni la aku dok ngidam...hiks~

    Aku pun dh lama dok ngidam nk pakai Nouvo S kaler putih..hehehe, tp tu laa... mmg senang nk ke tempat keje klu naik motor, tpi tuk jangka masa panjang dan keperluan lain, kete cam penting gak kan...ish...kempius la nk pikir pasal mende ni..

    Ermmm,
    bercakap pasal kete lak, of coz la klu boleh aku nk carik yg kaler putih gak...kete mesia pun tak kisah, aku bukan nyer memilih pun bab kete ni. Tp tu la, alang2 beli, mesti lah ada pilihan nyer kan, ermmm maybe myvi, gen2 ngan viva kot wat mula2...hehehe..



    yes...kaler nyer cam ni la jugak..

    Oppssss... puas aku dok tilik-tilik, ingat-ingat, tgk-tgk, cam penah lihat la pattern myvi ni sbnarnyer...tp kat mana ek.... owhhh, patut ler..dah dapat dh haa... hehehe. Nak tahu??
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    ni haaaa!!! hehe, sama kan?

    Ok laa, nt next time la aku sambung. Ni pun dh kemana2 aku melencong, dr topik asal ker citer Myvi...ishh...ok, chow

    ~: KK is thinking and sleeping :~
    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.