Rss Feed
  1. mari...mari... makan2 sambil menderma. Derma ape weh...... dermaga?? Derma title la...kat org yg memerlukan, sgt memerlukan. a.k.a giler title. So far, aku x nk kacau, bkn rugi kat aku pun, tp "makan tuk nama ker nama tuk makan". Soklan nie tuk bdk2 yg amik master ngan PHD jer kot leh jwb, tu pun klu leh jwb. (silap2 xleh jwb, kahkahkah). sb susahkan nk jwb...,kan..kan??

    Suppose ada gak "group" yg incas, tp cam atas nama jer, cet... Kalu cam tu baek x yah, bek ko pegi dgr lagu atas nama cinta ker, bkn nyer ko contribute something pun klu tgk. Alih2 org laen yg penat.... Hmmm......dunia hari ini, sok dan selamanyer la klu cam nie...


    Last2, si "controller" nie la yg untung, dh x jd institusi dh aku tgk, tp taski...hikhikhik. Yela, semua dh bkn "out of box" padahal umur masing2 dh lanjut, bkn nyer level bdk2 yg baru abis SPM, n nk masuk PLKN. Dok dlm PLKN pun leh matang, ada gak modul yg leh bukak mind korg yg "terperap". hmmm.....dunia hari ini lagi.....sok dan selamanyer tok sah citer dh..... Muak!!

    Kot yer pun, bg la ruang kitorng berpikir, sb dh bg job, tp klu langsung x leh nk letak idea, bek bgi kat org laen, ish2... xpaham aku.... sbnrnyer x perlu paham kot... biar jer la si luncai dngn labunyer... kahkahkah...

    p/s: asalkan bahagia :D

    p/s: pandangan ni khas pd mereka yg tahu shj, org laen mgkin xphm lgsung kot., sowie yerk..

    :P Peace
    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.