Rss Feed
  1. Earth Hour Party...

    Sunday, March 29, 2009


    28hb Mac, 8.30 mlm....Earth Hour katanyer kat Mesia nie.... so, kitorng (aku, rofli, ayie, ema, pakdin, iz, kemal and lepat)wat la on da spot party, sajer nk lepak2, release2 tension kat tasik seksyen 7....hihihi.. aktiviti?? mkn2 jer....masing2 bawak la, sushi, spageti, mayonis, air, hotdog mini, potato lenyek (uik, nama baru nie), ng x lupa jugak cawan, pinggan dan sudu garfu yg byk membantu melancarkan aktiviti kitorng....hahaha.


    8 org jer dtg, hihi...berkumpul lak dlm kul 8.00 cam tu la. Aku siap pinjam kamera awe, niat nyer nk tangkap la gambar lampu2 umah, respon dorg tuk earth hour nie, tp cam "hambar" jer sambutan kat sni....hmmm ssh klu nk selaraskan kot awareness org2 kita nie (pandangan aku la...), nk jer soh TNB tutup main power, biar gelap semua, hahahaha....
    Aku dtg2, iz, kemal ngan ayie dh standby dh kat pondok tue, on time la kan...klu x ssh sket nk cop tempat, sb kat dpn kitorng wat party tue ader gak group yg wat BBQ, ramai gak la..


    gelagat pakdin ngan ayie, ble dh mknan dpn mata..hikhikhik, si rofli lak standby dr jauh..


    nie lak aku, kemal ngan rofli time nk amik mknan (control jer......kikikikiki..)

    Mlm tue kitorg just sembang2 jer, xdak la aktiviti yg berat2, brainstorming ker....ish2, tok sah la kan, kan party katanyer... tp mlm tue ada gak citer2 yg "merungkaikan" rahsia, gosip la kononnyer... hehehe..cam Mama ngan Papa (eh...dh datuk kot) shoot gambar sama2, wah...meriah tue :P, kemal lak dpt tepukan ratu dr kawan2, sb crita pasal movie watchmen, hmmm....


    nie naper pulak bdk2 nie ngah terkejut!!!.....


    nie antara menu2 dr iz ngan kemal....


    nie lak dr aku ngan rofli...sushi king.....arthur...hohoho

    So far, aktiviti mlm tue happening gak la, walaupun x seberapa. Abis dlm kul 10-11 cam tu la, sb masing2 ader keje lgi nk wat,...so party earth hour kali nie, 4 bintang dr aku..... hohoho (nape x 5 bintang, sb sekeliling x support earth hour, x cukup gelap, so, lari tema, kahkahkah)....

    ~: peace, daa :~
    |


  2. 2 kucing kering mengiau:

    1. nfx said...

      woit! wat pesta makan-makan tak ajak. ni yang marah ni. jom la gaduh badminton kat dewan sec7. woit!

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.