Rss Feed
  1. Picnic yg meriah... Kalumpang Part 2

    Wednesday, March 18, 2009


    time mula2 sampai sna, pergh kena masuk kg org dlu bru leh sampai...

    Salam, hohoho....kalumpang kembali lgi,...tp bkn nyer pegi sna skali lgi, just nk citer sambungan citer dr part 1 dlu, hikhikhik..

    sampai2 jer sna, kitrong bergerak laa ke dlm carik port tuk lepak, cam biasalaa kan.... pastu hampar tikar, tuk letak mknan, ada yg bwk sushi, ader yg bwk sandwish, ader yg byk bihun goreng, cupcake, air, jajan, sandwish telor, kuah bilis, n cam2 lgi laa....

    x lupa jugak kat farisha, neil, perl n da geng yg bwk kerang, tuk bakar2....wahhh..meriah time tue..

    okeyh...nie last serba sket gambar kat sna..

    .
    nie preview mknan yg bdk2 ngan lecturers bwk (cet...preview)

    kemal, ngah bakar kerang berkilo2

    kat sna, keje utama aku antar kucing jauh2, tp dia dtg balik....antar lgi.....dtg balik
    cam tu la, sampai kitorng nk balik pun kucing tu still lepak kat situ, dh mmg tempat dia kot .....hihihi, pastu salin pakaian, n pegi maen air, ape lgi....
    first2, kitorng nyer teritory kena rampas ngan group ustazah, hehehehe.... terpaksa la kitorng amik port yg kat atas sket....


    Time mandi, smua lecturers yg dtg turun, pn ely, cik wan, ngan cik mai semua turun, termasuk abg fendi pun join skali, hahaha.....

    pn ely ngan anak dier.....


    cik wan dlm kesejukan............... :)


    cik mai ke'hepi'an time tue...


    abg fendi ngah busy ngan aktiviti "mari menyusun......batu..oh batu"





    aaa....kat sini la tempat kitorng lepak ble dh kena hanyut ngan air, kat tepi kiri kanan lak air deras, leh wat maen gelongsor....hohoho..semua muka penat tp hepi time tue..

    hmm.... dlm ramai2 yg mandi, ader gak yg x mandi langsung time tue, picko ngan husband pn. ely. huhu, mgkin dorg dh biasa kot mandi sungai, lain la cam kitorng nie jarang2 jumpa air, wawawawa...



    Antara aktiviti utama ble dh masuk air, hahaha....permainanan 'hauk menghauk', hahaha.... cam semua la kena simbah ngan air, pastu maen baling2 bola biru, berduri...(cet...bkn tajam pun)..
    makan kerang bakar, ngan minum air....

    So far, picnic kali nie mmg best...... dlm kul 4 lbh kot, kitorng dh start balik ke shah alam, time balik lak singgah kat kedai cendol dlu, pastu singgah kat kedai tayar, sb time tu tayar kete perl prob, tp so far xdak pa per, cuma kena bwk perlahan jer...

    dlm kete, aku tertido trus sb penat, pakdin, rofli pun 2 kali lima jer... tidoo...tinggal picko jer bwk kete sampai shah alam, sian lak dier...huhuhu

    sampai umah kul 7 kot.... then, last2 tido lgi....hehehe

    okeyh..tu jer tuk kali nie....


    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.