Rss Feed
  1. Picnic yg meriah...

    Saturday, March 14, 2009



    hohohoho.......cam best jer picnic kitorng ari nie, pegi men air terjun, ermm...rasanyer cam jeram kot... kat Kuala Kubu Baru. Ramai gak yg pegi, bdk2 classmate + lecturers, ada lah dlm 6 buah kereta. Wowowo...pengalaman kali nie cam meriah giler bg aku, ye lah, kira first time la kat mkn angin ngan berkelah kat selangor nie. yeah...

    Yg pegi, aku, ayie, rofli, iz, pakdin, picko, neil, pearl, tim, ika, shira, nad, farisha, kemal dan x lupa ketua projek x asing lg, missermasarimas...hehehehe. Turut memeriahkan majlis, pn. ely sekeluarga, cik raihan, cik maisarah ngan abg.fendi (hmmm.....tul ker abg fendi erk??). tak kisah lah, janji picnic kali nie rocks la. penat biasa lah, aku siap dh bengkak paha kiri nie, dok kena langgar ngan batu, time gelongsor kat air td...ish2

    So far, perjalanan ngan expedisi kali nie selamat, walaupun time mula2 nk sampai bkn maen mengeluh panjang lagi bila laa nk sampai nie. Jauh x sah citer...ingatkan dkat cam dorng ckp, tp kira berbaloi la walaupun jauh bg aku la. Bkn senang kot nk kuar wat gathering cam nie. Kamera lak x bwk, rugi gak, tp ingat nk copy ngan erma ker, tau sesaper jer la kot yg amik td, sudaaa...ohohohoho..

    Owh, sebelum terlupa, credit la kat picko yg sudi bg tumpang kete dia, siap amik n hantar umah lg...hohohoho....
    |


  2. 2 kucing kering mengiau:

    1. nak copy???? byo lah..ingat seng2 hahahaha.. i gambr 30 hinggit.. mhl..( mhl sbb gmbo aku xder)..tu pun time mandi jerk...:((

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.