Rss Feed
  1. Sejenak di Pekan Rabu...

    Sunday, May 17, 2009


    aloo... kali nie masih lagi kat penang, lum lagi balik shah alam time nie, so, family rofli ajak la kitorng pegi jalan2 kat luar pd penang, so trip kami ari tue ke kedah... ke pekan rabu katanyer, walaupun bkn ari rabu hari tue....hehehehe..

    hohoho....jalan2 ke sana amik masa dekat 2-3 jam gak la, kitorng bertolak dari penang dlm tgh hari cam tue la... hihihi... odw ke sna, sempat singgah kat r&r jap, pegi toilet ker... beli air ker, beli buah ker.. cam tue la...












    <<< roti sedap skrg nie...ngah femes agaknyer..


    time mula2 sampai sna, first time aku kat pekan rabu, kedah..


    rofli kengkang, lepas naik kete lama sgt..

    kat atas jejantas.... nk masuk ke pekan rabu..


    ini la dia, sign board pekan rabu... walaupun tiap2 ari kot bukak...

    hohoho.....teringat aku lagu alor setar yg kunyit slalu dok nyanyi..alun mualun.....ayak hangat....

    direktori, tp blurr la... ahh pedulikan...

    hohoho, kat sna kitorng bukan nyer nk beli brg2 pun, just window shopping jer, aku lagi la... bkn nyer ada duit pun time tue... kat dlm tu lak mmg jual barangan dapur, kain, nk pegi haji umrah, minyak, ngan sedikit sorvinier kot.... bkn nyer cam shopping kompleks okey..!!


    sementara tunggu pn rodiah ngan kak ani pegi tgk2 brg, kitorng dok lepak kat sini jer... malas nk pusing2...

    pastu kat bawah tu la kitorng mkn jap....rasa masakan dr kedah cam ner...


    rofli mkn nasi goreng kampung...(ala, gambar bluurrr lagi...)


    nie lak mak rofli nyer pesanan, nasi ayam, npk cam sedapp...


    yg nie pak amir nyer pesanan...nasi pataya...

    aku pesan abc jer... sb td sblum sampai sini dh mkn kat R&R, nasi....

    hohoho...kitorng kat sna x lama pun, nk pegi tue lagi lama kot... balik dlm kul 6-7 cam tu la...
    balik lak, kitorng naek feri...hehehehehe...first time gak aku naik feri ngan kete, dlu naik feri saja, bkn ngan transport....




    dari dlm kete...

    byk gak kete leh muat kat dlm feri nie...motor2 kat blkg...

    okeyh...daa...

    ~: adios :~
    |


  2. 2 kucing kering mengiau:

    1. ahmad rofli said...

      indah nye pulau pinang
      pakat mai sni pulau pinang satu destinasi

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.