Rss Feed
  1. Hari Graduation Hampir Tiba....

    Thursday, January 21, 2010



    td, ader member aku, si saiful, ganu and da geng, dtg ke library (PTAR), tuk keje2 shooting video korporat, hmmm...seronok gak keje2 dorg nie, lagipun si saiful tu mmg talent dia dh npk sangat dh, mmg ke arah video editing....

    Ala, shooting2 nie sememangnyer perlukan talent la kan, tuk berlakon samada secara spontan tau script ikut story board....

    ermmm...
    td dicekupnya kitrog yg ngah keje kat ofis (Jabatan Pengurusan Maklumat) tuk jd talent dorg, hmmm... awalnyer 4 org yg pegi, pastu si pakdeen wat pakatan kejam ngan rofli, meninggalkan tempat kejadian dgn penuh muslihat, cissss....tinggallah aku ngan si edaq, huhuhu...tuk berlakon...

    hohoho,
    FLOW STORY BOARD: kira nk tunjuk student dr pintu luar, masuk terus ke kaunter, and hantar buku.... buku props jer, td pun amik buku konvo dr UM ngan UiTM lepas2, (lawak gak la klu org perasan nt dlm video, ade ker pinjam buku konvo kat library, ko nk study ape ngan buku konvo??? hahahahaha)...


    Tgk buku konvo tu, hmmmm....aku dh semakin hari semakin hampir tuk grade, insyaallah bulan 4 nt, grade la aku....konvokesyen tuk Bachelor of Graphic Design & Media Digital (Hons.), kat Dewan Sri Budiman,...huhu....

    tak sabar nk grade pun ader...

    ~: seronok berlakon, (adoiii....statement) :~
    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.