Rss Feed
  1. I'M Soo SoWIEE Pakcik Makcik.....

    Monday, February 8, 2010


    si kucing kuyup jahat...


    Semalam aku ada letak something kat ym aku....:D
    Ntah la....umpan ape yer...lupa lak...(ngeh..ngeh...)

    Tapi....
    Rasa insaf lak.....lepas kena "hauk" ngan kengkawan lepas tue...
    hahahahaha...yer la..time2 mlm buta, kena lak ngan mende tu....sori yer makcik, pakcik semua....


    org pertama...sampai org kedua, cam tak dak perasaan jer respond....
    just antar msg kat aku balik.... "wes..kelakor...", "wes....cam muka ko..."

    so, cam tak dak hal la...misi aku pun tercapai...ahha

    then..... ni yg suspen nie...

    masuk org ke-3, iaitu ayie-san...hambik aku...


    third mangsa of da night...:(


    petikan dr makcik ayie...

    sori yer aaina san.....ngeh3..gurau jer...wawawawa,

    Org ke-4 lak, pakcik Man....


    fourth mangsa of da night....:(



    petikan dr msg pakcik radz a.k.a che_man (gelaran dr aku)....

    sori yer pakcik, aku ingat ko dh tido time tu, so aku tak budjet ko akan klik gak....huhuhu...(ngeh..ngeh)

    .........................................................

    Masing2 citer sakit jantung, aiyooookkkkk.....insaf jap pakcik, kang ada yg sakit jantung tul, aku lak yg menanggung kang nt....

    I'M SOOO SoWIEEEEEE !!!!

    bkn aper, sajer jer nk hibur ati, tp terkena lak kat org2 yg tak sepatutnyer, wawawawa...
    sedehhh.....





    ~: huhu, lepas nie tak nk letak link nie dh, :~

    errr...link laen tak pe kan...:D
    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.