Rss Feed
  1. Kebabooommm!!!
    apahal bunyi kena boom pulak, tak tahu...

    Aku ditagged...oleh seorg blogger, ermm, Atie namanyer..hehehe, oklah.... aku cuba menjawab tagged anda, jgn isau....


    inilah org nyer yg menge'tagged' aku yer, comel orgnyer, tp dh berpunya (alamak, bkn nk mengorat, puji ikhlas nie, jgn salah phm..hehehe).....Ermm, jaga... laen masa dan soklan, akan menyinggah di blog anda.... dgn tag KK

    Ok semua.... menjawab time!!!
    .
    .
    .



    adekah? oh, TAG!

    1) Adakah anda happy sekarang?
    Happy?? Aku cam biasa, balik keje, "sitoplasmaku sudah tepu"...hehe, nk kata happy, dlm samar2 kucing la...

    2) Kenapa anda happy?
    ntah, overdose kot...hiks~

    3) Apakah benda yang boleh membuat anda happy?
    - facebook+ing
    - ym+ing
    - blogg+ing
    - eat+ing

    4) Pernahkan anda menerima tag?
    ntah, ada kot...tp tak sempat balas, last2 ilang gitu.... kat FB banyak la...(laen ditanya laen dijawab lak)

    5) Nyatakan warna yang anda suka.
    - oren
    - hitam
    - biru
    - putih

    6) Berikan 6 orang yang anda mahu tag. Sila beritahu kepada orang yang anda tag supaya dapat respond. (klu nak lebih pown bley, kurang pown bley..)

    1: Ropli si silly itu....
    2: Ady yg suka ilang dpn pc
    3: Kak Aida yg suka ber"BB"
    4: Abangfaizul™ yg suka berjalan-jalan di jalan pilihannya
    5: pakcik Baman Nek Uraiiiiii......yg belum daftar nama
    6: cik Nyah si Jari Jemari yg berjoget-joget
    7: sesape yg suka sahut cabaran, silakan

    7) Nyatakan sifat orang yg anda tag. Nak tulis panjang berjela pun takpe asalkan anda happy.

    - Ropli, si penguin yg mmg slalu tgk muka aku, aku tgk muka dia, roomate, classmate, ofismate, coffeemate, checkmate!!

    - Ady, si Baby Face dan roomate kat UiTM Melaka, muka muda walaupun dah tuuuu.....**, hiks (jgn marah yer..)

    - Kak Aida, ofismate dan seorg blogger yg tegar, pantas, mesra, cepat, benorr update...hiks

    -
    Abangfaizul™, adik angkat aku, yg suka irama mesia, dan seorg anak yg penyayang.....terharu ngan entry2 kluarannya...

    - Baman, juga seorg ofismate aku kat PTAR, baik tp nakal, jarak umurnya jauhhhhh lagi tua dr aku...hahahaha

    - Nyah @ Cik Jari Jemari, seorg blogger yg berjari pantas, bkn setakat jari, idea, mulut, enjin, kuku, mmg pantas klu menaip dan kluarkan idea tuk ditulis, bahaya nie...hahaha

    - Cam kata Atie, "sesiapa yang terbaca ini post. korang memang best. so, pandai2 la korang buat benda alah ni. tak nak, takpe. aku tak pakse. heh.", betul la tu...

    8) Nie soklan cepu mas nieh. Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?
    Tak sangat, happy dr segi kewangan ker, friendship ker, family ker, keje ker, semua kadang2 ada time aku down, ada time aku naik, averagenyer nk kata happy tu..light-light jerr


    Orait, let's the game begin...

    ~:sayonanarara:~
    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.