Rss Feed
  1. Selamat Bertunang Tinie...

    Friday, April 30, 2010

    Seorang drpd kawan Kucing Kuyup dari UiTM Melaka lagi, sama2 dlm Majlis Perwakilan Pelajar tp exco jer berlainan, juga dlm kategori kawan rapat juga la, iaitu saudari Hartinie Mohamad..... yang akan melangsungkan pertunangannya pd hari sabtu nie, 1 Mei 2010, bertempat di kampungnya, Kuala Berang, Ganu Kite...hehehe


    Hartinie a.k.a Tinie

    Minggu ni dia ada ajak aku, balik skali ngan dia, tp dia nk balik ke ganu hari Rabu ari tu, so, tak dpt la aku nk join, sori la tinie...sb time tu keje, dan ada komitment nk kena wat minggu2 last bekerja kat PTAR1 ni...hukhukhuk...

    Tak pe, nt pa per hal, bkn nyer jauh kan, leh kita lepak ramai2 kat umah Seri Kembangan, atau pun kat tempat keje kat Cyberjaya, syarikat T-System...tak pun dtg ler shah alam...hehehehe, org ada kete Gen-2 katanyer...hiks~ apepun...

    "Selamat Bertunang"


    eh silap gambar....
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .


    hehehe.....

    owh, lupa....Tinie juga seorg "Blogger"...

    ~: jangan marah yer, org bertunang tak elok marah-marah...:~
    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.