Rss Feed
  1. Fifa 2010...we miss u

    Thursday, July 22, 2010

    salam.....
    dah dekat 2 minggu Fifa World Cup 2010 melabuhkan tirai. Mesti korg semua rindukan, saat malam2 gathering ramai2. Tgk bola, tak kira la, kedai makan ker, mamak ker, i-city Shah Alam ker, umah ker.... Tak pun korg mesti rindukan ulasan Hasbullah Awang kat TV1, hehehe... tau pengulas kat astro supersport tu...
    Aku percaya tu semua kenangan. Yela, ada yg tak minat bola jadi minat, ada yg tak suka jaga malam jadi jaga malam, ada yg tak pernah tahu pun pasal rule bola sepak, jd hebat (siap leh meraung, "WOII...OFFSIDE TU!!"), tul x?? padahal sebelum ni tak tahu pun cam ner situasi offside, kan...hahaha.

    Yang kat forum, sosial network, facebook terutamanya, tak habis ngan pasukan pilihan...(padahal aku pun sama)... siap ada jersi la, wat profile pic.. jwb quiz, semua bagai ada... hikhik, aku masih ingat lgi, time dok provokasi kat wall si fairuz selamat, berpakat ngan zawady sokong spain, tp semua tu skrg tinggal kenangan jer, kena la tunggu 4 tahun lgi, kalau pjg umur la kita jumpa lgi guys...yehaaaa...

    Pastu, isu Paul the Predicter tu, (bkn predator yer..) mmg terhangat dipasaran, hahaha. Bkn nak percaya 100%, tapi cam satu dunia kot, ternganga ngan predict si sotong tu.. Aku masih ingat lagi kat fb, yg penyokong germany, sampai esok nyer nk makan sotong jer satu hari, geram kot ngan si Paul tu....hahahaha, apa daa korg nie, merepek jer....



    Merepek tak merepek, ramai gak yg kagum ngan si sotong tu, kat Mesia mgkin la tak merasa sgt, walaupun ramai gak yg kagum, tp kat luar tu, cam Russia, si Paul tu diberi tanggungjawab baru, tolong predict kan Presiden Russia..... giler kan aura si Paul tu.. dan dgn senang lenang leh gi melancong sna sini (mcm la sotong tu reti nikmat melancong ni kan..hahaha)

    Ok lah, sepanjang Fifa 2010 berlangsung, aku sempat gak snap sekeping dua gambar kat sna, guna camera Ben Q jer, mampu?? hehehhehe....hahahahhahaha...iyo la tu...


    stadium dr angle atas, aku gunakan kuasa burung tuk tolong snapkan...haha


    yes... great view


    yg ni smart...


    ni time brazil nk lawan...sempat lak masuk kat depan2 dorg, time tu aku dok kat booth subtitute


    ermm...


    cantik kan, bkn photoshop ni tau...


    ni lah burung " wak wak" yg berperanan shoot gambar dr atas... wakkk!! wakkk!!


    masuk padang lps minum coke kat pantry....


    comel kan, dia dok ngejas aku time tu...



    peminat waka waka....


    brazillian yg action jer...tp main ntah pa per...



    toilet pun dorg sempat promote...


    Yess.... Ramos dgn gaya kupu kupu malam..


    ni pulak buang tabiat berjoget lagu Waka-Waka Ehh Ehh...


    saat gol kemenangan.... yesss.. i loikeeee this moment


    VIVA ESPANA !!!!!!!! time ni spatutnya aku kena bagi piala kat Spain, tp aku sait perut, so aku pas la kat dorg....
    :P

    hehehehe, ok lah... lawak je kat atas tu, takkan dgn guna kamera compact BenQ kualiti leh sampai cam tu skali, hahahha...tp tu semua koleksi gambar terbaik sepanjang Fifa berlangsung. Ada byk lgi, tp carik la sndri kat tenet.... mesti ada punyer... bye..

    ~: gotta go :~
    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.