Rss Feed
  1. Uwarghhhhh...menguap lagi

    Monday, July 26, 2010


    warghhhh.....

    Salam, hari ni Isnin, permulaan keje tuk minggu ni. Ermm.... aku bangun kul 4 lagi, pastu snooze punya snooze, 5.59 a.m.. terus wat keje jap, mandi, sambung wat keje lagi.... meleret la sampai kul 8.10 a.m...

    Pastu bertolak gi makan kat bwh blok, sb kat area damansara ni mahai sikit, dh la tak best, si ropli penah makan nasi goreng lipas apa citer..hahaha... so, aku decidekan mkn kat shah alam jer, sedap pun sedap..hehehe

    Sampai ofis, sambung wat keje lagi, sb katanya nk kejar kul 11, nk present kat client, tp bkn aku la yg present, hehehe.... tp last2 cam tak sempat jer, hukhukhuk... standby jer la tuk project sterusnya..

    Tapi hari ni mmg lengang sikit ofis aku, bos tak de, yg lain kuar jumpa client, tinggal 5 org jer kot skrg kat ofis...lengang.... ngantuk pun mula lah melanda...

    ~: ishh, keje..keje :~
    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.