Rss Feed
  1. Perang saraf yahudi...

    Sunday, July 4, 2010

    Salam,...

    semalam aku seronok tgk bola, Spain lwn Paraguay, walaupun game nya sgt la bosan...... menang 1-0 di minit ke 84, mmg ler boring kan...Apa pun pa
    sukan Spain berjaya ke Semi Final, yeahhhh.....

    Owhh, lari topik la pulak...
    Ok, smlm, abis jer tgk bola, aku cam biasa akan updatekan kat status fb....cerita kemenangan Spain, lgipun aku dh janji ngan si Fairuz Selamat, akan updatekan kat status dia...hahaha..


    Then,
    Selang baper minit ntah, ada satu msg singgah kat inbox aku....facebooker yg rasanya bkn warga Mesia. It's ok for me.... sb aku tak limitkan warga Malaysian sajer as my friends.

    Agak berkerut jugak kening aku, bila nama nickname nyer Allah's Power. Sesuatu yg tak patut la... dan of coz rasanya ini ialah sekutu2 bukan Islam yg sering menghancurkan pemikiran umat kat dunia, dan 90% otak aku terus mengatakan ni mesti muslihat Yahudi Laknatullah.

    Aku tak anggap msg tu adalah spam, generated by software or ape2 virus, sb mmg rasanya bertuan Nickname tu. Dan yg paling "kelakar" tahap hanjeng, (kelakar ker..?) siap ajak aku sex dowh....

    Astaghfirullah hal azim.... begitu kuat agenda yg cuba dialakukan semata2 untuk menjahanamkan umat Islam, tgk nickname sajer dh melambangkan ape....


    erm.....

    Mgkin ini salah satu teknik dorg, ntah2 ada lagi agenda lain. So...beringat lah korg kat luar sana, jgn mudah terpedaya dgn mende2 cam ni, nak lgi yg melibatkan dan mengaibkan agama kita.

    Application, quiz tau apa-apa saje, semua perlu alert, mana lah tau kan, itu semua pentas permainan dorg dlm misi menghancurkan umat Islam, yer la...Mesia kan negara yg aman, perang psikology saje yg boleh menembusi gawang....(cam liputan bola la pulak)....ok, be serius KK..sori



    ~: ok, just peringatan dan berkongsi pengalaman :~
    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.