Rss Feed
  1. Holla Edward deBono.

    Thursday, July 18, 2013

    Lama tak post ni.

    Takpe, tarik nafas...
    hembus...
    Tarik...

    Tak payah nk susah otak, so far bkn terikat dgn mana2 perjanjian pun.
    Tak boleh nk mulakan entry lagi, input tak mahu hantar signal ke otak tuk menulis. 

    Inilah virus BerkemALASAN, lebih bahaya dr H1N1 nak habaq ang.

    Lepas ni ingat kalau menulis pun nk kuarkan entry bernas, itu semua nk kena byk baca buku 'lateral thinking'. Mgkin aku kena letak target nak baca bahan bacaan dari 

    EDWARD de BONO!!! 
    siapa dia ni? seorg pakar pemikir psikologi, penulis, consultant kelahiran Malta. Beliau digelar 
    Father of Lateral Thinking and Creativity

    nak tau detail biography pasal beliau, google je lah... 


    buku femes pakcik ni yg disebut sebut..



    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.