Rss Feed
  1. Aku rasa cukup menyampah dgn application fb skrg, sb dh semakin ligat percentage "kemerepekan"nya.....

    Nak lagi bila dia notify someone "like", "tagged" atau "comment" gambar kita...aku dgn seronok nyer akan klik, nk tau ape perkembangannyer....

    last2...., sekadar!! application....cis...kuang ajor.. terbakor ekor kucing setiap kali tertipu ngan application nie...


    Yg best nyer lak, suka2 dia akan generate result kat kita, atau member2 fb....dgn kemerepekan di tahap menyampah yg amat ropli....ehh..silap (yg amat jer....no word ropli...:P)

    Nie hah..stalker detected kononnyer, sian member aku, tak bersalah!!



    Aku penah kena skali, walaupun dh berkali-kali sebenarnyer...yg pasal love kot...... kena kat Miss Blogger nie, si Jari jemari menari nari, first Rank lak tue.... bkn maen blushing lagi blogger nie.., hahaha... padahal aku tak tau menahu pun bila aku guna application nie...hahahaha...kempius aku...

    Leh jer tutup email notification tue kalau tak nk serabut otak, cuma aku yg tak nak, sb mmg aku nak update terkini sampai kat email aku, senang aku nk semak...tp tak nak la yg merepek2 sgt!! cam skrg nie....sampai jenuh aku nk delete email tak penting...

    Ape pun, wat bodoh jer la, mende pun free, tak perlu berungut, ermmmm....
    betul kata Dzeng....sabar jer la..




    ~: facebook owh facebook, aku tetap guna setiap hari walau merepek pun setiap hari :~
    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.