Rss Feed
  1. Memanipulasikan mereka lagi....

    Tuesday, March 2, 2010

    Aku mmg update tiap2 minggu, insyaallah, tp update kat facebook aku la, bkn kat blog nie 100%,...

    Ermm.. ape pun, another new pics edited by me....
    Aku terpaksa rolling org yg sama sometimes, atas sebab request dan sebagainya, ye laa...bkn leh maen suka jer nk edit ni kan...lagipun bkn semua org aku leh edit, sb kena pikir gak privasi masing2, sb tu 70% of my models/talents diberi proposal dulu....hehehe...

    .................................................................................................

    Baman



    Pakcik Radz



    Mida



    Ariff



    Dzeng




    ermmm....selected jer ker talents yg aku edit nie?? hahahaha...tak la,!! volunteers are allowed gak, tp so far, aku edit mereka2 yg dlm list FB aku, senang nk upload, tagged dan diskus, hehehe..... turn korg akan sampai, no worries, sb aku random jer, bkn nyer siapkan list nama ikut urutan, hahaha...lagi pun aku meng"hedit" ikut mood....


    ~: kucing kuyup mula berpikio :~
    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.