Rss Feed



  1. Ermmm, terasa lain lak, aku kuarkan entry bola...world cup tu..
    Apa pun, just nk ucapkan Good Bye World Cup, jumpa lagi 4 tahun depan kat negara......ermmmm mana ntah..... Mlm ni aku nk gi tgk kat i-city shah alam dgn dorg semua....


    Biarkan jer la sape nk menang, tp aku sokong Spain, lantak la....

    Owh yer, td, sebok aku dok carik jersi Spain kat Uptown Shah Alam. Last2 semua dh abis... tp ada satu kedai tu still lgi ada tergantung..... tp harga..
    MasyaAllah....RM150-RM250 sehelai.....jersi lain murah jer.... Aku try tnya jersi lain.....Murah la pulak....npk sgt bang oii....agak2 la,...huhuhu

    Pa per pun,
    All the best semua.....(mcm la dorg baca, klu baca pun macam la dorg paham...hahaa)


    lagi baik aku pakai maskot Sotong jer la....

    ~: berkejar ke i-city Shah Alam.... go for Spain!! Viva Espana!! :~
    |


  2. 0 kucing kering mengiau:

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

mytafastudio. Powered by Blogger.